Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Πού βρέθηκε;
Gossip Cam

Σπάνια βραδινή έξοδος για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Πού βρέθηκε;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε τον Σταύρο Ξαρχάκο, σε μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του. 

H Ηρώ Σαΐα παρουσίασε το “Εαρινό Πάθος” στην Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός και ο σύζυγός της ήταν στο πλευρό της, παρακολουθώντας την από το κοινό.

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου, η Ηρώ Σαΐα μαζί με άλλους δυο υπέροχους σολίστες, ερμήνευσε μοναδικά ‘Υμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, ύμνους προς τη ζωή και την αλληλεγγύη, αλλά και τραγούδια παραδοσιακά και μεγάλων συνθετών, τα οποία είχαν ως θέμα τα Θεία και τα Ανθρώπινα Πάθη. Πρόκειται για μια πολιτιστική εκδήλωση, με τίτλο “Εαρινό Πάθος”, με την Ηρώ Σαΐα και το ταλέντο της, να πρωταγωνιστούν σε αυτήν την βραδιά.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, σύζυγος της, βρίκεται πάντοτε στο πλευρό της, μιας και οι δυο τους είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, που έχουν μάλιστα δημιουργήσει μαζί και μια υπέροχη οικογένεια. Οι δυο τους πριν από περίπου έξι χρόνια απέκτησαν τα δίδυμα παιδάκια τους, τα οποία αδιαμφισβήτητα τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, αν και δεν συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις, δεν μπόρεσε να λείπει από την συγκεκριμένη βραδιά, μιας και η γυναίκα του κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved