Idols: Μαλβίνα Κάραλη: Τα χρόνια στο Αρσάκειο και η αποκάλυψη για τον έρωτά της με τον Ξαρχάκο
Media

Idols: Μαλβίνα Κάραλη: Τα χρόνια στο Αρσάκειο και η αποκάλυψη για τον έρωτά της με τον Ξαρχάκο

Το τελευταίο επεισόδιο του Idols είναι αφιερωμένο στη Μαλβίνα Κάραλη, μια από τις πιο εμβληματικές γυναικείες μορφές της χώρας, με όλες τις πλευρές και τις αντιθέσεις της.

Θαρραλέα, εκκεντρική ή για κάποιους αντιδραστική έγινε το σύμβολο της διαφορετικότητας σε μία εποχή ισοπεδωτικής ομοιογένειας. Πάντοτε αντισυμβατική, με ευφυείς ανατροπές, χειμαρρώδη λόγο και καυστικό χιούμορ, έμεινε στο πάνθεον των συμβόλων της δεκαετίας του 1990.

Ο Σάκης Ρουβάς ανατρέχει στα παιδικά χρόνια της Μαλβίνας. Στη Χαλκίδα, όπου τελειώνει το γυμνάσιο και αρχίζει να ρουφάει λαίμαργα τη ζωή.

«Κάποια στιγμή έχασα τα ίχνη της. Τα ξαναβρήκα όταν πήγε στο Αρσάκειο και μου έπεσαν τα αυτιά λίγο γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η Μαλβίνα με αυτόν τον χαρακτήρα που είχε, θα μπορούσε να ζήσει σε ένα παρθεναγωγείο της εποχής. Γιατί ήταν εσώκλειστη. Μέχρι που στο τέλος στο έσκασε γιατί είχε ερωτευτεί τρελά και είχε ερωτευτεί τρελά μια προσωπικότητα της εποχής και όχι μόνο, τον Σταύρο Ξαρχάκο», αποκάλυψε στην εκπομπή η ξαδέρφη της, Βίκυ Σιδηροπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Idols: Το τελευταίο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στη Μαλβίνα Κάραλη

Μελίτα Κάραλη: «Ο σουρεαλισμός αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης στο σπίτι μας»

«Η Μαλβίνα μόλις έμαθε ότι είναι άρρωστη δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και το έκρυψε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved