Survivor: Η Σοφιάννα Αβραμάκη επέστρεψε στην Ελλάδα- Οι πρώτες φωτό και το αθλητικό look!
Gossip Cam

Survivor: Η Σοφιάννα Αβραμάκη επέστρεψε στην Ελλάδα- Οι πρώτες φωτό και το αθλητικό look!

Survivor: Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε την Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία και κατέφθασε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι. 

Ήταν η τελευταία παίκτρια, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν τις δηλώσεις της, αλλά και την άφιξή της στην Ελλάδα.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, η Σοφιάννα Αβραμάκη κατέφθασε στον αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με άκρως αθλητική εμφάνιση και με ένα μεγάλο χαμόγελο, μιας και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Η παίκτρια των Μαχητών, κατά την αποχώρησή της από το Survivor δήλωσε πολύ συγκινημένη, αλλά και πολύ περήφανη για τον εαυτό της, μιας και κατάφερε να φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο έπακρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε κατά την έξοδό της από το αεροδρόμιο, με την ίδια να φορά μια boyfriend λευκή μπλούζα, την οποία και είχε σετάρει με ένα κοντό σορτς. Φυσικά, το look της το είχε απογειώσει με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια και ένα μαύρο τσαντάκι πλάτης, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε πολλές πλεξούδρες.

Φυσικά, έντονη ήταν και η παρουσία των δημοσιογράφων, οι οποίοι και την περίμεναν, μιας και ήθελαν να αποσπάσουν μια δήλωσή της, για όσα ακούστηκαν για εκείνη μέσα στο παιχνίδι και κυρίως για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά, η Σοφιάννα, συνοδευόμενη από άτομα της παραγωγής, δεν προέβη σε καμία απολύτως δήλωση, όπως φυσικά και προβλέπεται από το συμβόλαιό της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved