Κατερίνα Μονογυιού: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χαμό του αδελφού της, Τζώρτζη!
Gossip Cam

Κατερίνα Μονογυιού: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χαμό του αδελφού της, Τζώρτζη!

Παρ' όλο που πενθεί, βυθισμένη στη θλίψη και τη στενοχώρια, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, έκανε προσφάτως μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της αδελφού. 

Η Κατερίνα Μονγυιού εθεάθη στις Φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα για τη διεξαγωγή αγώνα βόλεϊ γυναικών.

Ολυμπιονίκες και πρωταθλήτριες μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Κωνσταντίνο Παπαθανασίου και τη βουλευτή των Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, επισκέφτηκαν το Κέντρο Κράτησης και μοίρασαν δώρα, μπάλες βόλεϊ και έπαιξαν βόλεϊ με τις κρατούμενες.

Συμμετείχαν οι Ολυμπιονίκες Όλγα Βασδέκη, Χρύσα Μπισκιτζή, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες Μαρία Χριστοφορίδη και Μαρία Καρπαθάκη, η παλαιά διεθνής αθλήτρια του βόλεϊ Σοφία Ιορδανίδου, η αθλήτρια της εθνικής ομάδας βόλεϊ Ασημίνα Νικολογιάννη, ο β' προπονητής της εθνικής γυναικών Νίκος Μπουτσορής και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Νεκταρία Κωνσταντίνου ενώ τη δράση συντόνισε η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Σπανέα.

Η Κατερίνα Μονογυιού, φορώντας μαύρα ρούχα και με βλέμμα θλιμμένο καθώς ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της αδελφού, ήταν πολύ ευγενική και γλυκιά με όλους και μίλησε με έναν προς έναν τους παρευρισκόμενους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved