Μαριάνθη Κάσδαγλη: Πρωινή βόλτα στα νότια προάστια- Το απίθανο outfit!
Gossip Cam

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Πρωινή βόλτα στα νότια προάστια- Το απίθανο outfit!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Μαριάνθη Κάσδαγλη να κάνει τις βόλτες της στη Γλυφάδα, με την εμφάνισή της, για ακόμα μια φορά, να μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, όπου συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων και είχε βάλει τα δυνατά της, για να καταφέρει να αντέξει τις κακουχίες και τις συνθήκες επιβίωσης.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι μια απόλυτα δυναμική γυναίκα, ενώ παράλληλα και πολύ όμορφη, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, μόνο και μόνο αν ρίξουμε μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την πρώην παίκτρια του Survivor σε πρωινή της βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας, με την ίδια να έχει επιλέξει ένα άκρως ανοιξιάτικο outfit, το οποίο και της ταίριαζε πάρα πολύ. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη επέλεξε να φορέσει ένα ποδηλατικό κολάν, σε λευκούς και ροζ τόνους, ενώ το είχε σετάρει με ένα υπέροχο ανοιχτόχρωμο oversized πουκάμισο!

Μάλιστα, είπε να κάνει και ένα διάλειμμα από την... διατροφή της και εν όψει καλοκαιριού να απολαύσει ένα παγωτό!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved