Σμύρνη μου αγαπημένη: Reunion του εκλεκτού καστ για το screening της ταινίας! Οι λαμπερές παρουσίες!
Gossip Cam

Σμύρνη μου αγαπημένη: Reunion του εκλεκτού καστ για το screening της ταινίας! Οι λαμπερές παρουσίες!

Μπορεί η ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" να έχει προβληθεί πολλές φορές μέχρι σήμερα και να έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατών, όμως πάντα μπορεί να βρεθεί μία καλή ευκαιρία για εκ νέου gathering για τους πρωταγωνιστές της. 

Χθες στο Cine Φλοίσβος φιλοξενήθηκε το Reunion screening της ταινίας και φυσικά οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους ήταν σε πολύ καλή διάθεση καθώς γνωρίζουν πολύ καλά πως η συγκεκριμένη δουλειά έχει αγκαλιαστεί με πολλή αγάπη από το κοινό.

Πρώτη και καλύτερη πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογραφικούς φακούς η Μιμή Ντενίση, η οποία είχε στο πλευρό της, όπως πάντα τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο για τον οποίο έχει πει πολλές φορές πως είναι μέλος της οικογένειάς της παρ' όλο που έχουν πάρει διαζύγιο.

Για τους φωτογραφικούς φακούς επίσης πόζαραν η Αναστασία Παντούση η οποία είχε επιλέξει ένα total black σύνολο για την εμφάνισή της, σε αντίθεση με την Ταμίλα Κουλίεβα που εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό και all day ολόλευκο φόρεμα το οποίο είχε συνδυάει άψογα με ιδιαίτερα παπούτσια.

Ξεχώρισαν επίσης πολλές ακόμα όμορφες παρουσίες, ανάμεσά τους η Σάρα Εεκενάζι, η Ελένη Καρακάση, η Υρώ Μανέ, η Υρώ Λούπη με τον σύντροφό της Σωτήρη Καλυβάτσης, ο Όθωνας Μεταξάς, ο Μίνως Μάτσας με τη σύζυγό του Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλοί άλλοι. Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved