Το gossip-tv στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου - Οι πρώτες εικόνες από την εκκλησία
Gossip Cam

Το gossip-tv στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου - Οι πρώτες εικόνες από την εκκλησία

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που ο γιος του Πέτρου Ίμβριου και της Συράν Λελούδα βαφτίζεται και το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί.

Όπως θα δείτε τα βαφτιστικά ρούχα που θα φορέσει ο μικρός Παναγιώτης είναι υπέροχα, δημιουργία της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου ενώ έξω από την εκκλησία υπάρχουν λουλούδια και συγκεκριμένα μωβ ορτανσίες.
Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στην Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένης και όλοι ήταν χαρούμενοι ενώ ανάμεσα στους επώνυμους που απαθανατίσαμε εκεί ήταν η Άντζελα Δημητρίου, ο Τριαντάφυλλος με την σύζυγό του, Δήμητρα και τον γιο τους, ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγό του, Κατερίνα και ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα και λόγω κορονοϊού δεν είχαν καταφέρει να μοιραστούν αυτή τη χαρά τους με τους δικούς τους ανθρώπους. Επειδή στο μεταξύ αυτή η χαρά διπλασιάστηκε όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρός τους πρίγκιπας που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, δηλαδή μέσα στην καραντίνα, οι δυο τους αποφάσισαν να οργανώσουν τη βάπτιση του μικρού συνδυάζοντάς την με το πάρτι του γάμου τους.


Έτσι λοιπόν, μετά το Μυστήριο θα ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι ενώ η Συράν ήταν πιο λαμπερή από ποτέ με φόρεμα by Bridal Loft Athens!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νονός και η νονά που ήταν ο Κυριάκος Δημοσθένης και η Μυρσίνη Ίμβριου, αδερφή του τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου φορούσαν ποδιές που έγραφαν πάνω «είμαι η νονά» και «είμαι ο νονός» αντίστοιχα.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved