Τάκης Ζαχαράτος: Η επιτυχία στο Βεάκειο και η τρυφερή αγκαλιά με την αδελφή και την ανιψιά του!
Gossip Cam

Τάκης Ζαχαράτος: Η επιτυχία στο Βεάκειο και η τρυφερή αγκαλιά με την αδελφή και την ανιψιά του!

Ο Τάκης Ζαχαράτος ξεκίνησε τη φετινή περιοδεία του με την παράσταση υπερπαραγωγή "Έλα μες στην αγκαλιά μου" από το Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά και γνώρισε το πιο θερμό χειροκρότημα. 

Ο γνωστός showman χθες το βράδυ έκανε όσους έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά να γελάσουν με την ψυχή τους με την παράσταση που όπως έχει πει και ο ίδιος είναι η καλύτερη που έχει ετοιμάσει ποτέ.

Και πράγματι, το ένα νούμερο εναλλασσόταν με το άλλο πολύ γρήγορα, οι μιμήσεις του ήταν απίθανες και οι ερμηνείες του σε τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, μοναδικές.

Γι' αυτό και στο τέλος της παράστασης, το πιο θερμό χειροκρότημα ήταν ό,τι πιο ελάχιστο μπορούσαν να του χαρίσουν όσοι έσπευσαν να τον απολαύσουν.

Μεταξύ αυτών ήταν ο καλός του φίλος εδώ και χρόνια Μάριος Φραγκούλης, η βουλευτής Έλενα Ράπτη η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της Φωτεινή, η Τίνα Μεσσαροπούλου που ήταν στην ίδια παρέα με τον Νίκο Παπανδρέου, τον Γιώργο Μυλώνακη και την Αλεξία Κληρονόμου, αλλά και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση που όπως είπε ο Τάκης Ζαχαράτος τούς έχει αφιερώσει μέρος της παράστασης καθώς τούς μιμείται.

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο:

Η βραδιά ήταν ξεχωριστή για τον Τάκη Ζαχαράτο όχι μόνο επειδή σήμανε την έναρξη της περιοδείας του φέτος το καλοκαίρι αλλά και γιατί είχε κοντά του, εκτός από φίλους και δύο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα, την αδελφή του Ιώαννα και την ανιψιά του Δέσποινα που του χάρισαν την πιο τρυφερή αγκαλιά.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved