Κοκκινάκης- Κανελλοπούλου: Πιο in love από ποτέ στα Κουφονήσια- Η ρομαντική βόλτα τους!
Gossip Cam

Κοκκινάκης- Κανελλοπούλου: Πιο in love από ποτέ στα Κουφονήσια- Η ρομαντική βόλτα τους!

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου έχουν ερωτευτεί τα Κουφονήσια και δεν μπορούν με τίποτα να διακόψουν τις διακοπές τους και να επιστρέψουν στην Αθήνα. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και οι δυο τους είναι αχώριστοι και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν στιγμή ο ένας από τον άλλον.

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Χριστίνα Κανελλοπούλου επέλεξαν τα ρομαντικά Κουφονήσια για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους, μιας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους μέρη, μιας και εκεί έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για το άκρως απαιτητικό πρόγραμμά τους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε μια από τις απογευματινές τους βόλτες στα Κουφονήσια, ενώ έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους εκεί.

Οι δυο τους είχαν επιλέξει άκρως καλοκαιρινά outfits, τα οποία τους ταίριαζαν αδιαμφισβήτητα πάρα πολύ, ενώ η Χριστίνα Κανελλοπούλου, για ακόμα μια φορά, έκλεψε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved