James Franco- Izabel Pakzad: Διακοπές στη Μύκονο- Το απίθανο κορμί της μελαχρινής καλλονής!
Gossip Cam

James Franco- Izabel Pakzad: Διακοπές στη Μύκονο- Το απίθανο κορμί της μελαχρινής καλλονής!

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο James Franco και η καλλονή σύντροφός του, Izabel Pakzad, βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στη Μύκονο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του, μιας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του μέρη.

Ο James Franco είναι από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, μιας και η καριέρα του απογειώθηκε όταν ενσάρκωσε τον «Harry Osborn» στην ταινία "Spider-Man". Η σύντροφός του τα τελευταία 5 χρόνια είναι η μελαχρινή καλλονή Izabel Pakzad και τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους βρίσκονται στο νησί της Μυκόνου και περνούν φανταστικές στιγμές, μιας και η Ελλάδα είναι ένα από τα μέρη που προτιμούν για τις διακοπές τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε παραλία της Μυκόνου να κάνουν τις βουτιές τους ενώ αυτό που τράβηξε της προσοχή ήταν το απίθανο κορμί της Izabel Pakzad, η οποία και εμφανίστηκε με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι και κατέπληξε τα πλήθη.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχαν πραγματοποιήσει και ένα τουρ στα νησιά των Κυκλάδων.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved