James Franco: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Μύκονο για διακοπές- Η έξοδος με την σύντροφό του!
Gossip Cam

James Franco: Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη Μύκονο για διακοπές- Η έξοδος με την σύντροφό του!

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο James Franco με την καλλονή σύντροφό του, Izabel Pakzad, οι οποίοι και επισκέφθηκαν τη Μύκονο, με σκοπό να περάσουν φανταστικές στιγμές μαζί.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του, μιας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του μέρη.

Tις τελευταίες ημέρες, ο James Franco, μαζί με την κούκλα σύντροφό του, Izabel Pakzad, βρίσκονται στην πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Μύκονο και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι, τόσο στις παραλίες του νησιού, όσο και στις εξόδους που πραγματοποιούν σχεδόν κάθε βράδυ.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή τους έξοδο, με τα outfit τους να κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ αντιληφθήκαμε το πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί είναι. Ο James Franco είναι από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Hollywood, μιας και η καριέρα του απογειώθηκε όταν ενσάρκωσε τον «Harry Osborn» στην ταινία "Spider-Man".

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, ενώ πριν από λίγα χρόνια είχαν πραγματοποιήσει και ένα τουρ στα νησιά των Κυκλάδων.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved