Ανασκόπηση 2021: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στο Hollywood
Hollywood

Ανασκόπηση 2021: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς στο Hollywood

Aνασκόπηση 2021: Το 2021 ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας… Ευχάριστα νέα, αλλά και τραγικά, αναπάντεχα  γεγονότα που μας συγκλόνισαν είχε το 2021!

Ο 43χρονος James Franco αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά τέσσερα χρόνια μετά για τις κατηγορίες πως είχε σεξουαλική σχέση με μαθήτριές του.

«Πρέπει να παραδεχτώ πως έχω κοιμηθεί με μαθήτριες αλλά με καμία από τη συγκεκριμένη τάξη. Στη διάρκεια της καριέρας μου ως δάσκαλος, κοιμήθηκα με μαθήτριες και αυτό ήταν λάθος γιατί δεν ξεκίνησα τη σχολή με αυτή τη σκέψη», τόνισε ο James.

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ξανά μαζί και ζουν τον έρωτά τους! Το ζευγάρι θα περάσει μαζί τις πρώτες του γιορτές!

Sex and the City: Καταρρέει η καριέρα και η προσωπική ζωή του Mr. Big μετά τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Ο Κρις Νοθ απολύθηκε από τη σειρά του CBS που πρωταγωνιστούσε - Οι συμπρωταγωνίστριές του στη δημοφιλή σειρά «Sex and The City» στέκονται δίπλα στις γυναίκες που κακοποίησε και η σύζυγός του, Τάρα Γουίλσον, τον εγκατέλειψε.

Σκληρές αλήθειες της ζωής της μοιράστηκε η Sharon Stone στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Μία δεύτερη ευκαιρία» που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Πεδίο».

Στο βιβλίο της, η Στόουν, αναφέρεται στη βία και την κακοποίηση που βίωσε ως παιδί από τον παππού και τη γιαγιά της, την σχέση της με τη μητέρα της αλλά και την ταινία που την στιγμάτισε και την έκανε γνωστή σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το μοιραίο δυστύχημα στα γυρίσματα του Rust, της νέας ταινίας του Alec Baldwin «πάγωσε» το Χόλιγουντ αλλά και όλον τον κόσμο, ενώ πολλά γράφτηκαν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το συμβάν.

Το όπλο του πρωταγωνιστή, Alec Baldwin εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η Halina Hutchins, διευθύντρια φωτογραφίας της παραγωγής. Ακόμη, ενώ τραυματίστηκε και ο 48χρονος σεναριογράφος και σκηνοθέτης, Joel Souza.

Τέλος στη ζωή της έδωσε η γνωστή Ισπανίδα ηθοποιός Βερόνικα Φορκέ!

«Αντίο Βερόνικα Φορκέ. Δούλεψα πριν από μερικά χρόνια μαζί της και έχω την ανάμνηση μιας γλυκιάς και πνευματώδους γυναίκας και μιας πολύ καλής παρτενέρ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter ο Antonio Banderas ο οποίος τη γνώριζε καλά και θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Μαδρίτη, όπως έκαναν γνωστό οι Αρχές. Πηγή από τις Αρχές μίλησε για αυτοκτονία χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Θρήνος στο Hollywood. Ο 19χρονος Matthew Mindler έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός ηθοποιός σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο.

Τα Φιλαράκια: Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών είναι αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη η οποία ήταν στον τηλεοπτικό αέρα για δέκα ολόκληρα χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα, 27 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, συνεχίζει να προκαλεί... φρενίτιδα! Το ένα και μοναδικό special επεισόδιο στο HBO Max μεταδόθηκε με εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν την επανένωση των 6 φίλων.

Η Adele έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στον κήπο όπου είχε γίνει και η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, όπου σύμφωνα με το CNN ήταν μέρος της ειδικής εκπομπής του CBS, «Adele One Night Only».

Η γνωστή τραγουδίστρια αρχικά αποκάλυψε ότι το σχέδιό της δεν ήταν να χάσει βάρος όταν ξεκίνησε την γυμναστική, αλλά το έκανε μόνο και μόνο στην προσπάθειά της να ελέγξει το άγχος της.

Η Όπρα δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει για τις αντιδράσεις του κόσμου για την αλλαγή αυτή, με την τραγουδίστρια να απαντά: «Δεν είμαι σοκαρισμένη ούτε καν με ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. Επειδή το σώμα μου έχει υπάρξει αντικείμενο συζήτησης σε όλη μου την καριέρα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με το σώμα μου, ούτε και τώρα. Δεν είναι δουλειά μου να ασχολούμαι με το πώς νιώθουν οι άνθρωποι για το σώμα τους».

Στα 53 του χρόνια ο Marc Pilcher έφυγε από τη ζωή μετά από "μάχη" που έδωσε με τον κορονοϊό!

Οι πρωταγωνιστές και τα μέλη παραγωγής της δραματικής σειράς Bridgerton του Netflix θρήνησαν την απώλεια του στυλίστα της σειράς Marc Pilcher, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό στα 53 του χρόνια έναν μήνα μετά τη νίκη του στα Emmy Awards.

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου ηθοποιού της σειράς Sex and the city στους φανατικούς τηλεθεατές και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο ηθοποιός που ήταν από τους πρωταγωνιστές της σειράς Sex and the City.

Ο λόγος για τον Γουίλι Γκάρσον ο οποίος στη σειρά υποδυόταν τον χαρακτήρα του Στάνφορντ Μπλατς.

Την απόλυτη θλίψη στους συντελεστές της θρυλικής σειράς Δυναστεία σκόρπισε η είδηση ότι ένας εκ των πρωταγωνιστών της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Ντεξ Ντέξτερ, κατά κόσμον Μάικλ Νάντερ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο που δεν ήταν ιάσιμος. Άφησε την τελευταία του πνοή στα 76 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον αγάπησαν.

Διαβάστε επίσης

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved