Καίτη Γαρμπή: «Τα έσπασε» on stage στο θέατρο Άλσος- Οι πρώτες φωτογραφίες!
Gossip Cam

Καίτη Γαρμπή: «Τα έσπασε» on stage στο θέατρο Άλσος- Οι πρώτες φωτογραφίες!

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Άλσος η μεγάλη συναυλία της Κάιτης Γαρμπή, με πλήθος κόσμου να την καταχειροκροτεί, μετά το τέλος της συναυλίας της.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, η οποία έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία ανά τα χρόνια και φυσικά έχει φανατικό κοινό, που την στηρίζει και την ακολουθεί σε κάθε νέο της βήμα.

Η Καίτη Γαρμπή πραγματοποίησε μια πολύ μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Άλσος την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, με τον Δημήτρη Σχοινά να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί της και μαμά και γιος να δίνουν τον καλυτερό τους εαυτό, για να καταπλήξουν τα πλήθη, κάτι που το κατάφεραν και με το παραπάνω. Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς, με σκοπό να παρακολουθήσει την αγαπημένη του τραγουδίστρια από κοντά και να διασκεδάσει με όλες τις επιτυχίες της.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και έχουμε το φωτογραφικό υλικό από την πολυαναμενόμενη συναυλία, με την Καίτη Γαρμπή να ανεβαζει το κέφι στα ύψη και να διασκεδάζει το κοινό μοναδικά!

Διαβάστε επίσης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved