Θέατρο Άλσος: Ο Κώστας Κόκλας την... ευλόγησε και η Άννα Βίσση ξεκαρδίστηκε στα γέλια!
Gossip Cam

Θέατρο Άλσος: Ο Κώστας Κόκλας την... ευλόγησε και η Άννα Βίσση ξεκαρδίστηκε στα γέλια!

Επικές στιγμές έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν τις προάλλες στο θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν την παράσταση Τι ζούμε ρε; καθώς ανάμεσα στο κοινό ήταν και η Άννα Βίσση

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έκανε θεατρική έξοδο για να απολαύσει την κωμική παράσταση-επιθεώρηση που υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και όχι μόνο γέλασε με την ψυχή της αλλά το ευχαριστήθηκε όσο τίποτα.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Άννα Βίσση την ώρα που σε ένα νούμερο της επιθεώρησης, ο Κώστας Κόκλας ο οποίος υποδύεται έναν παπά, σπεύδει κοντά της για να την... ευλογήσει. Εκείνη τι θα μπορούσε να κάνει εκτός από το να ξεκαρδιστεί στα γέλια με τις ατάκες του αγαπημένου κωμικού;

Λίγο μετά το τέλος της παράστασης, η Άννα Βίσση έσπευσε να συγχαρεί όλους τους πρωταγωνιστές για τις μοναδικές ερμηνείες τους στα παρασκήνια τα οποία είναι για την ίδια γνώριμα αφού συχνά δίνει στο θέατρο Άλσος συναυλίες που είναι πάντα sold out.

Έκανε σφιχτές αγκαλιές με την Ελένη Κοκκίδου και τον Πάνο Μουζουράκη, γέλασε με τον Θοδωρή Αθερίδη και τις ατάκες του και κατέληξε στο καμαρίνι της Δήμητρας Παπαδοπούλου να τα λένε μιας και είχαν καιρό να συναντηθούν από κοντά.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved