Άρης Σοϊλέδης- Μαρία Αντωνά: Χαλαρές στιγμές πάνω στο κύμα σε παραλία της Μυκόνου!
Gossip Cam

Άρης Σοϊλέδης- Μαρία Αντωνά: Χαλαρές στιγμές πάνω στο κύμα σε παραλία της Μυκόνου!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη πριν από λίγες ημέρες σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές ημέρες. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και σε λίγο καιρό ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, ενώ πριν από λίγο καιρό μετακόμισαν και σε νέο σπίτι.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά, μετά το τέλος του Survivor, αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάλο διάλειμμα και να απολαύσουν το καλοκαίρι τους και για αυτόν τον λόγο επισκέφθηκαν και μερικά από τα αγαπημένα τους νησιά ανά την Ελλάδα. Πολλά μάλιστα ήταν και τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και φάνηκε, για ακόμα μια φορά, το πόσο πολύ ταιριάζουν, αλλά και το πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι σε γνωστή παραλία της Μυκόνου να κάνουν τις καλοκαιρινές τους βουτιές και να απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές των διακοπών τους. Οι δυο τους ετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved