Ζουγανέλη- Δημητρίου: Καρέ καρέ η κοινή τους εμφάνιση, που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού! (photos)
Gossip Cam

Ζουγανέλη- Δημητρίου: Καρέ καρέ η κοινή τους εμφάνιση, που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού! (photos)

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Κατράκειο Θέατρο και απαθανάτισε τον Σπύρο Δημητρίου, αλλά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε κοινή τους εμφάνιση, μετά τις φήμες για τον χωρισμό τους. 

Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί ιδιαίτερα ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, ενώ οι δυο τους, παρά τα όσα ακούγονται, εμφανίστηκαν μαζί στο Κατράκειο Θέατρο το βράδυ της 5 Σεπτεμβρίου και στην μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχτηκε, για ακόμα μια φορά, το κοινό του και όλοι πέρασαν μια υπέροχη νύχτα, γεμάτη μουσική και κέφι. Ως special guest στη συναυλία του τραγουδιστή εμφανίστηκε η μοναδική Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία, με την δική της διαφορετική διάθεση, έδωσε το κάτι διαφορετικό σε αυτή την διαφορετική μουσική νύχτα. Στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκε και ο σύζυγός της, Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο και απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv έξω από το Κατράκειο Θέατρο.

Τον τελευταίο καιρό, είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη για ενδεχόμενο χωρισμού του ζευγαριού, γεγονός που το είχε διαψεύσει και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εγώ την κόρη μου την αγαπώ. Είναι κόρη μου, τη θαυμάζω. Σας διαβεβαιώ ότι είναι ακέραια προσωπικότητα. Δεν συμβαίνει τίποτα από όσα γράφονται. Δεν ξέρω γιατί γράφονται»

Με την συγκεκριμένη κοινή τους εμφάνιση, οι δυο τους έβαλαν τέλος στις φήμες χωρισμού, ενώ αντίθετα δείχνουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved