Μποφίλιου: Κοσμοσυρροή στη συναυλία της- Η ανανεωμένη εμφάνισή της και το ασημί outfit γεμάτο λάμψη!
Gossip Cam

Μποφίλιου: Κοσμοσυρροή στη συναυλία της- Η ανανεωμένη εμφάνισή της και το ασημί outfit γεμάτο λάμψη!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων και στην μεγάλη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα και την ακολουθεί, στηρίζοντάς την σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η μοναδική Νατάσα Μποφίλιου, με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο έδωσαν μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Βράχων Βύρωνα και η αλήθεια είναι ότι οι στιγμές που έζησε το κοινό ήταν μοναδικές. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στην μεγάλη συναυλία, με τους φανατικούς θαυμαστές της τραγουδίστριας να περιμένουν από νωρίς για την έναρξη της μουσικής βραδιάς.

Όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες, η Νατάσα Μποφίλιου μετά από ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι που πέρασε με πολλές εμφανίσεις κοντά στο κοινό της, την είδαμε πιο κεφάτη από ποτέ, να χορεύει και να δίνει τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα απίθανο outfit σε ασημί τόνους, το οποίο και το είχε σετάρει με ένα λευκό τοπ.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved