Παπαδήμα- Μποσταντζόγλου: Περήφανοι γονείς καμάρωσαν την κόρη τους στο Ηρώδειο!
Gossip Cam

Παπαδήμα- Μποσταντζόγλου: Περήφανοι γονείς καμάρωσαν την κόρη τους στο Ηρώδειο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο Ηρώδειο και στην παράσταση "Αριστοφάνης Ήρωνδας", με όλους τους συντελεστές της παράστασης να δίνουν  τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής!

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στις αρχές Ιουλίου και από εκείνη την στιγμή έχει κάνει διάφορες στάσεις σε μερικά μέρη της Ελλάδας, με μεγάλη επιτυχία, αφού το κοινό την αγάπησε πολύ και καταχεικροκρότησε όλους τους συντελεστές.

Πριν από μερικές ημέρες, η παράσταση "Αριστοφάνης Ήρωνδας" πραγματοποιήθηκε και στο Ηρώδειο, με επίσημους καλεσμένους να δίνουν το παρών και να απολαμβάνουν την παράσταση. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την Δήμητρα Παπαδήμα να καμαρώνουν την κόρη τους Θαλασσινή, η οποία ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της και έχει γίνει ηθοποιός, ενώ έχει σπουδάσει και δημοσιογραφία.

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Το χιούμορ, το πνεύμα και η αιχμηρή γλώσσα του Αριστοφάνη συναντιούνται με τους ακόλαστους, κωμικούς μιμίαμβους του Ηρώνδα, σε μια παράσταση που αποτελεί μια ενδιαφέρουσα σκηνική «μάχη» και ταυτόχρονα έναν «πόλεμο» ανάμεσα στα δύο φύλα, με μοναδικά όπλα την τολμηρή και ανελέητη σάτιρα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, παρευρέθηκαν επίσης και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου, η Σάρα Εσκενάζυ με τον πατέρα της, Αλμπέρτο Εσκενάζυ και πολλούς άλλους.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved