Δήμητρα Παπαδήμα: Η throwback φωτογραφία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και το τρυφερό μήνυμα αγάπης!
Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: Η throwback φωτογραφία με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και το τρυφερό μήνυμα αγάπης!

Η Δήμητρα Παπαδήμα, με μια νέα της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε "πανικό", μιας και η φωτογραφία που ανέβασε είχε ένα μοναδικό νόημα. 

Η ηθοποιός, μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και δεν διστάζουν στιγμή να εκφράσουν την αγάπη και τον θαυμασμό, που ο ένας τρέφει για τον άλλον.

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένα πολύ ερωτευμένο και δεμένο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη, την Θαλασσινή, η οποία είναι σήμερα 27 ετών και ασχολείται με την υποκριτική. Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά αυτό δεν αλλάζει την σχέση τους, που είναι ιδιαίτερη και κρύβει μέσα της πολλή αγάπη.

Μάλιστα, η Δήμητρα Παπαδήμα είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς αποδείξαμε σε αυτά τα 25 και χρόνια, μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

Η ηθοποιός πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν και μάλιστα κάθε φορά προκαλεί χαμό στα social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν μανιωδώς κάτω από τα post της. Αυτήν την φορά ανέβασε μια φωτογραφία, όπου η ίδια κρύβεται στην αγκαλιά του Γιάννη Μποσταντζόγλου, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα το τρυφερό μήνυμα: "Για πάντα".

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

https://www.instagram.com/p/CfRW-XhoFr8

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού από το παρελθόν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved