Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της- Το nightout με παρέα!
Gossip Cam

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή της- Το nightout με παρέα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Έλενα Πολυχρονοπούλου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από την αποφυλάκισή της, σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά, να απολαμβάνει την βραδιά με την παρέα της. 

Την ίδια την είχαμε γνωρίσει στο ριάλιτι αγάπης Power of Love, που είχε καταφέρει να κερδίσει μαζί με τον τότε σύντροφό της.

Mε σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της είχε συλληφθεί η πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου, μαζί με τον σύντροφό της. Όπως είχε γίνει γνωστό από τις αρχές, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν παρουσία εισαγγελέα εκτός από την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, χρηματικό ποσό καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αφέθηκε ελεύθερη μετά από οκτώ μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού στις 12 Μαΐου 2022, με την ίδια να δηλώνει από τότε δικαιωμένη.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μετά από την περιπέτεια που πέρασε, έχει βρει και πάλι τον εαυτό της και νιώθει πιο ανανεωμένη από ποτέ και μάλιστα πριν από μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε σε γνωστό μαγαζί του Πειραιά να απολάμβάνει το ποτό της, μαζί με παρέα επωνύμων.

Η ίδια είχε επιλέξει ένα μοντέρνο outfit με τζιν στενό παντελόνι και ένα μαύρο τοπ, ενώ πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved