Πάνος Ιωαννίδης: Στις πρώτες οικογενειακές βόλτες με τον γιο του και τη σύντροφό του, Τζο!
Gossip Cam

Πάνος Ιωαννίδης: Στις πρώτες οικογενειακές βόλτες με τον γιο του και τη σύντροφό του, Τζο!

Ριζικά έχει αλλάξει πλέον η ζωή του Πάνου Ιωαννίδη μετά τον ερχομό του γιου του τον περασμένο Μάιο. 

Η σχέση του γνωστού σεφ και κριτή του Master Chef με τη σύντροφό του Τζο Κουτρουμάνου έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, μόλις λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος, από τον πατέρα εκείνης.

«Ό,τι και να σου πουν για τα παιδιά, αν δεν το βιώσεις δεν το καταλαβαίνεις. Είναι τελείως άλλο level. Είμαστε από τις περιπτώσεις ζευγαριών που μας ένωσε περισσότερο το παιδί. Υπάρχει φοβερή αγάπη που δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Απλά το αγαπάς. Αυτό βοηθάει τη σχέση» είχε παραδεχτεί σε σπάνια συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος δεν θέλει να βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας η προσωπική του ζωή.

Είναι γεγονός όμως ότι πλέον δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του για τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, μετά και την άφιξη του μικρούλη που έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά του.

Μία καθημερινότητα που χαίρεται με τη γυναίκα που του έκανε το καλύτερο δώρο, τον γιο του αλλά και το μωρό με το οποίο έχουν αρχίσει να κάνουν και τις πρώτες βόλτες.

Σε μία τέτοια τους πέτυχε και ο φωτογραφικός φακός, στο Θησείο, με τον Πάνο Ιωαννίδη να δείχνει πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved