Πάνος Ιωαννίδης: «Έχει συζητηθεί να γίνει Master Chef All Star. Θα είχε τρομερό ενδιαφέρον»
Media

Πάνος Ιωαννίδης: «Έχει συζητηθεί να γίνει Master Chef All Star. Θα είχε τρομερό ενδιαφέρον»

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Master Chef, το γιο του ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου!

Τον έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, όπου ο ίδιος μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά, βάζουν τα δυνατά τους κάθε χρόνο, για να ανακαλύψουν τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για το γιο του, που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο διάσημος σεφ μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και παραδέχτηκε ότι έχει γίνει και συζήτηση για MasterChef All Star.

«Το ότι έγινα πατέρας είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα που έχω κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να γίνει η βάπτιση σίγουρα ενώ για τον γάμο είναι λίγο τυπικό το θέμα, θα το δούμε… Το όνομα που θα πάρει το παιδί θα είναι Κωνσταντίνος... Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα... Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο... Δεν ξέρω που έχει καταλήξει το κανάλι γιατί η τελική απόφαση εννοείται πως είναι του καναλιού»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved