Αποκλειστικό: Η επένδυση του Πάνου Ιωαννίδη στο Πήλιο - Αγόρασε σπίτι!
Showbiz

Αποκλειστικό: Η επένδυση του Πάνου Ιωαννίδη στο Πήλιο - Αγόρασε σπίτι!

Ήταν λίγες ημέρες πριν όταν σας γράφαμε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε τις διακοπές του στο Πήλιο με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Οι δυο τους μάλιστα, εθεάθησαν να γευματίζουν σε ταβέρνα που βρίσκεται σε μια όχι και τόσο κοσμοπολίτικη παραλία, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν ήθελαν να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα.
Σήμερα λοιπόν επανερχόμαστε στο θέμα, καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Πάνος Ιωαννίδης όχι απλώς απόλαυσε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές στα χωριά του Πηλίου με τον φίλο και συνεργάτη του, Σωτήρη Κοντιζά, αλλά έκανε και μια μεγάλη επένδυση.


Ειδικότερα, ο γνωστός και επιτυχημένος σεφ που το ευρύ κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αποφάσισε πως αυτός ο τόπος είναι ιδανικός για να ξεκουράζεται με την οικογένειά του, όποτε έχει ελεύθερο χρόνο κι έτσι αγόρασε ένα σπίτι.
Μάλιστα, δεν πρόκειται για ένα απλό σπίτι αλλά για ένα πανέμορφο αρχοντικό με καταπληκτική θέα στο Αιγαίο το οποίο βρίσκεται στην Ζαγορά!

Το Πήλιο είναι ένας προορισμός που αξίζει να κάνει διακοπές κανείς καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα και ο Πάνος Ιωαννίδης φαίνεται πως το εκτίμησε αυτό! Και μπορεί να έχει περάσει ήδη αρκετό διάστημα στη Ζαγορά παρόλα αυτά δεν έχει μοιραστεί μαζί μας τίποτα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved