Τα ερωτευμένα ζευγάρια του Survivor στα γενέθλια της Σοφιάννας Αβραμάκη! (photos)
Gossip Cam

Τα ερωτευμένα ζευγάρια του Survivor στα γενέθλια της Σοφιάννας Αβραμάκη! (photos)

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε σε γνωστό bar των βορείων προαστίων, με τη Σοφιάννα Αβραμάκη να γιορτάζει τα γενέθλιά της, παρέα με αγαπημένους της φίλους από το Survivor, που μέχρι και σήμερα είναι αχώριστοι. 

Όλους τους γνωρίσαμε μέσα από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και τους αγαπήσαμε όχι μόνο για τις αγωνιστικές τους ικανότητες, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είχε πριν από λίγες μέρες τα γενέθλιά της και η πρώην παίκτρια του Survivor πέρασε φανταστικά με την παρέα της. Η ίδια έλαμπε από ευτυχία ενώ το outfit που είχε επιλέξει της ταίριαζε υπέροχα. Η ίδια είχε επιλέξει ένα μαύρο brallette, με ένα μαύρο παντελόνι με παγιέτες, τα οποία και είχε σετάρει με ένα λευκό σακάκι.

Στους καλεσμένους παρευρέθηκαν και τα ερωτευμένα ζευγάρια από το περσινό ριάλιτι όπως η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Πελαγία Καζολέα και ο Γιώργος Καβακάκης και πολλοί άλλοι. Οι καλεσμένοι πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του gossip-tv χαμογελαστοί και χαρούμενοι, μιας και έδωσαν το παρών για να ευχηθούν στην καλύτερή τους φίλη.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved