Η Αντιγόνη Ψυχράμη φόρεσε το ωραιότερο pregnancy outfit – Σε πρώτο πλάνο η φουσκωμένη της κοιλίτσα
Gossip Cam

Η Αντιγόνη Ψυχράμη φόρεσε το ωραιότερο pregnancy outfit – Σε πρώτο πλάνο η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και ανυπομονούν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά και ήδη έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι.

Πριν από λίγους μήνες μάλιστα, η Αντιγόνη Ψυχράμη ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε με το γιο της.

Το ζευγάρι ανά διαστήματα πραγματοποιεί εξόδους σε διάφορα θέατρα ή events. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας» και όπως ήταν φυσικό η Αντιγόνη μαγνήτισε τα βλέμματα με την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η ίδια επέλεξε ένα pregnancy outfit που άφηνε ελάχιστα την κοιλίτσα ακάλυπτη και το συνδύασε με τσαντάκι στις αποχρώσεις του καφέ.

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, δηλώνοντας: «Φυσικά και αγχώνομαι που έρχεται το δεύτερο μωρό! Είμαι επτά μηνών έγκυος. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι πιο δύσκολη από την πρώτη. Μέχρι τους τέσσερις μήνες είχα εμετούς, δυσγευσίες, διάφορα ορμονικά προβλήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved