«Άνδρες έτοιμοι για όλα»: Η λαμπερή πρεμιέρα και η τούρτα έκπληξη για τα 36α γενέθλια του Πατριαρχέα
Gossip Cam

«Άνδρες έτοιμοι για όλα»: Η λαμπερή πρεμιέρα και η τούρτα έκπληξη για τα 36α γενέθλια του Πατριαρχέα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε την Παρασκευή (11-11) στο θέατρο Βέμπο και στην πρεμιέρα της παράστασης "Άνδρες έτοιμοι για όλα", με το κοινό να καταχειροκροτεί όλους τους ηθοποιούς. 

Η πρεμιέρα ήταν άκρως λαμπερή με τους ηθοποιούς, αλλά και το κοινό να απολαμβάνουν πλήρως το θέαμα επί σκηνής, σε μια κωμωδία που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία μέσα στον χειμώνα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Σε μια Αθήνα του σήμερα, μετά την πανδημία και μέσα στην ενεργειακή κρίση, έξι άντρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, με μόνο κοινό το ότι μένουν στην ίδια γειτονιά, έχουν μείνει άνεργοι...

Στην απελπισία τους και μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, αποφασίζουν να κάνουν όλοι μαζί ένα σόου με στριπτήζ, για να μπορέσουν να βγάλουν χρήματα και να σώσουν ό, τι προλαβαίνουν από τις ζωές τις δικές τους και των οικογενειών τους... Μόνο που κανείς απ' αυτούς δεν ξέρει να χορεύει και κυρίως να γδύνεται!! Άντρες με τα...όλα τους...Μια παράσταση γεμάτη γέλιο, ανατροπές, ανθρώπινες ιστορίες, αγάπη, χορό, μουσική και στριπτήζ!!!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τους ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής και να καταχειροκροτούνται από το κοινό, που από νωρίς είχε γεμίσει το θέατρο για να απολαύσει την υπέροχη κωμωδία. Ανάμεσα στις εκλήξεις της βραδιάς ήταν και η έκπληξη που είχαν ετοιμάσει οι ηθοποιοί για τον Θανάση Πατριαρχέα, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του και έσβησε την τούρτα του πάνω στη σκηνή φορώντας μόνο... το μπουρνούζι του!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved