Παλιοσπύρου: Δημιούργησε ίδρυμα για εγκαυματίες - Τα εγκαίνια στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση!
Gossip Cam

Παλιοσπύρου: Δημιούργησε ίδρυμα για εγκαυματίες - Τα εγκαίνια στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση!

Ίδρυμα για εγκαυματίες που φέρει το όνομά της δημιούργησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και μάλιστα ανακοίνωσε τη δημιουργία του στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση, στην Καλλιθέα το 2020! 

Ο λόγος για το «Ioanna Paliospirou Foundation» που ίδρυσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. στην εκδήλωση φυσικά η συγκίνηση ήταν έκδηλη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου πραγματικά ευτυχισμένη να μιλάει για το νέο αυτό στοίχημα της ζωής της.

Η ίδια, στην ιστοσελίδα του ιδρύματος που έχει ήδη ανέβει, έγραψε ένα πολύ συγκινητικό σημείωμα για αυτή τη νέα δράση:

«Μια καλύτερη ζωή, ένα πιο φωτεινό μέλλον για τους συνανθρώπους μας με εγκαύματα και ουλές. Μια οικογένεια, στην οποία κάθε εγκαυματίας θα έχει μια θέση. Μια ομπρέλα κάτω από την οποία πάντα θα βρίσκει προστασία και στήριξη».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα δήλωσε:

«Για μένα είναι ένας τρόπος να δώσω ένα κομμάτι πίσω στην κοινωνία. Το είχα στο μυαλό μου αρκετούς μήνες. Είχα τους ενδοιασμούς μου, γιατί σηκώνω μια ευθύνη στους ώμους μου, αναλαμβάνω ένα σημαντικό έργο. Για μένα είναι έργο ζωής», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις κάμερες στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για να ανακοινώσει την απόφασή της για το Ίδρυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σκοπός του Ιδρύματος είναι να βοηθάει ανθρώπους που φέρουν σοβαρά εγκαύματα στο σώμα τους και να τους εμψυχώνει ώστε να μείνουν δυνατοί στον αγώνα που δίνουν.

Δείτε φωτογραφίες από τη Συνέντευξη Τύπου στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved