Nightout για τους celebrities: Τα λαμπερά χαμόγελα και τα fashion outfits!
Gossip Cam

Nightout για τους celebrities: Τα λαμπερά χαμόγελα και τα fashion outfits!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο πάρτι για την επέτειο από τα πέντε χρόνια λειτουργίας σε κομμωτήριο στη Βάρη, με πλήθος από celebrities να δίνουν το παρών και να εντυπωσιάζουν με τα outfits τους!

Οι ίδιοι το διασκέδασαν και με το παραπάνω, ενώ η βραδιά ήταν άκρως λαμπερή, με πρώην παίκτες από realities, αλλά και με προσωπικότητες που έχουμε γνωρίσει μέσα από σόου τηλεόρασης, να παρευρίσκονται στο σημείο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο πάρτι για τον εορτασμό των πέντε χρόνων λειτουργίας γνωστού κομμωτηρίου στη Βάρη και συνάντησε πλήθος επωνύμων να βρίσκονται εκεί και να δίνουν στους υπεύθυνους τις πιο θερμές ευχές τους για πολλές ακόμα επιτυχίες.

Ανάμεσά τους συναντήσαμε και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με το ντύσιμό της, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα total white outfit, το οποίο και είχε σετάρει με κόκκινες over the knee μπότες, ενώ παράλληλα κρατούσε ένα ασπρόμαυρο τσαντάκι, το οποίο και απογείωνε το look της.

Όσον αφορά μερικούς από τους celebrities που είδαμε, μεταξύ τους συναντήσαμε και την Μέγκι Ντριο, την Ραμόνα Βλαντή, τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Γιάννη Σπαλιάρα, την παρουσιάστρια του Open Weekend Ελένη Τσολάκη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Χριστίνα Κεφαλά και πολλούς άλλους.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved