Οι celebrities βγήκαν για ψώνια- Πού τους συναντήσαμε!
Gossip Cam

Οι celebrities βγήκαν για ψώνια- Πού τους συναντήσαμε!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πλήθος επωνύμων να κάνουν τις βόλτες τους και, μεταξύ άλλων, έκαναν και τα πρώτα τους Χριστουγεννιάτικα ψώνια, μιας και η εορταστική περίοδος είναι προ των πυλών!

Όλοι μας λατρεύουμε τα ψώνια και αυτές τις ημέρες πλήθος celebrities επισκέφθηκαν τα αγαπημένα τους καταστήματα για να κάνουν τις αγορές τους!

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε σε διάφορα σημεία της Αθήνας να κάνουν τις βόλτες τους, είτε με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, είτε solo.

Ανάμεσα σε εκείνα ήταν η Γλυφάδα, διάφορα εμπορικά κέντρα στα βόρεια προάστια, αλλά και το κέντρο της Αθήνας, που η αλήθεια είναι ότι πολλοί το επιλέγουν για τις αγορές τους, μιας εκεί ξέρουν ότι θα βρουν τα πάντα!

Οι περισσότεροι από τους επώνυμους που απαθανατίσαμε επέλεξαν άνετα outfits για τις βόλτες τους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν και στυλάτοι!

Είδαμε τον Λευτέρη Πετρούνια με αθλητικά, τη Βάνα Μπάρμπα σκεπτική και βιαστική, την Κατερίνα Λέχου όπως πάντα κομψή και στυλάτη αλλά και την επίσης stylish Χριστίνα Κοντοβά, τον Γιώργο Περρή με τον Μάριο Φραγκούλη να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και τη Σίσσυ Φειδά με τη χαριτωμένη κόρη της να κάνουν τα ψώνια τους.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved