Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα!
Gossip Cam

Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα!

Ο Αλμπέρτο Μποτία και η σύντροφός του, Ελένη Φουρέιρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι και το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούν. 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το γεγονός της εγκυμοσύνης της διάσημης τραγουδίστριας πριν από λίγες μέρες και από εκείνη την ημέρα οι δυο τους έχουν δεχτεί σωρεία μηνυμάτων και ευχών για ένα κοινό λαμπρό μέλλον.

Δίχως καμία λέξη στην λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μιας και τα... λόγια είναι περιττά, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Το ίδιο και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν κρύβει με τίποτα τα συναισθήματά του. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια και πιο αχώριστοι από ποτέ, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πριν από μερικές μέρες, απαθανάτισε τον Αλμπέρτο Μποτία να κάνει τις βόλτες του στο κέντρο της Γλυφάδας, με τον ποδοσφαιριστή να έχει επιλέξει ένα αθλητικό outfit, το οποίο και σαφώς του ταίριαζε πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω Gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved