Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Γάμος πριν τον πελαργό!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Γάμος πριν τον πελαργό!

Έγκυος και... επίσημα είναι η Ελένη Φουρέιρα όπως φρόντισε να ενημερώσει η ίδια, μέσα από τα social media, τους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (13/11).

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η επιτυχημένη pop star προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή δημοσίευση πλάι στον αγαπημένο της. Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε, δυο φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου ποζάρει χαλαρή στο κρεβάτι πλάι στον Αλμπέρτο Μποτία με... εμφανή της φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δίχως καμία λέξη στην λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μιας και τα... λόγια είναι περιττά, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Μποτία

Μετά την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα και την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, ο Αλμπέρτο Μποτία έκανε κι εκείνος μια δημοσίευση στα social media. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που θα γίνει σύντομα πατέρας, δεν συνηθίζει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό, εκείνος κι η αγαπημένη του ποζάρουν στον φακό, μπροστά στη θάλασσα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας να μαρτυρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αλμπέρτο Μποτία έγραψε «+1», αναφερόμενος στο νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους.

Ο γάμος

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λοιπόν», ο γάμος της Ελένης Φουρέιρα με τον πατέρα του παιδιού της και αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, θα γίνει σύντομα, αλλά όχι πατροπαράδοτα και στα γνωστά σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους θα παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο σε Δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν την γέννηση του μωρού, του οποίου το φύλο κανείς δεν γνωρίζει. Όταν με το καλό η Ελένη γεννήσει και μεγαλώσει λίγο το μωρό θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και βαφτίσια. Όλα τα καλά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved