Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το baby shower του πρώτου τους παιδιού
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το baby shower του πρώτου τους παιδιού

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θα γίνουν γονείς και σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και ετοιμάζουν ήδη το baby shower! Πού και πότε θα γίνει; 

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star», αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θα κάνουν στο σπίτι τους το baby shower για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής του star, tο πάρτι θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Είναι μία γιορτή που όλοι θα μάθουν το φύλο του μωρού.

Να σας θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, η ίδια η εγκυμονούσα δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες, που ποζάρει στο κρεβάτι αγκαλιά με τον Αλμπέρτο Μποτία και φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ενώ, λίγες ώρες αργότερα, ο σύντροφός της που είναι κατενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς, πόσταρε με την σειρά του ένα στιγμιότυπο με την αγαπημένη μέλλουσα μανούλα, με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην παραλία και να χαμογελούν!

Αυτή την Κυριακή το ζευγάρι διοργανώνει το baby shower!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved