Ελένη Φουρέιρα: 7+1 φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: 7+1 φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις πιο διάσημες performer που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, οι οποίοι την παρακολουθούν διαρκώς και την στηρίζουν σε οποιοδήποτε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το καλοκαίρι, η τραγουδίστρια ακύρωσε όλες τις συναυλίες της για λόγους υγείας και μάλιστα οι θαυμαστές της ξεκίνησαν να μιλούν για ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, που την κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις της.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες αυτές, ωστόσο η αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media έχει φουντώσει το ενδεχόμενο αυτό. Μάλιστα μέσα από την εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη, είχαν τονίσει ότι διανύει τον τέταρτο μήνα, ενώ διοργάνωσε ένα πάρτι στην Γλυφάδα αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η Ελένη Φουρέιρα το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει στα social media και ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτό όμως που παρατηρήσαμε, ήταν πως, ενώ η τραγουδίστρια σε κάθε ανάρτησή της αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, τώρα αποφεύγει να δείχνει την κοιλίτσα της.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε ανεβάσει και μία φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει και να διακρίνεται ελάχιστα ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλίτσα της, κάτι που ίσως είναι μια απόδειξη ότι οι φήμες ισχύουν και πώς σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Δείτε στην παρακάτω gallery 7+1 φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved