Ανδριολάτου: Η μούσα του Παπακαλιάτη βολτάρει με athletic look- Ο φιόγκος στα μαλλιά που εντυπωσίασε
Gossip Cam

Ανδριολάτου: Η μούσα του Παπακαλιάτη βολτάρει με athletic look- Ο φιόγκος στα μαλλιά που εντυπωσίασε

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε πριν από μερικές μέρες την εντυπωσιακότατη Κλέλια Ανδριολάτου να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας και, για ακόμα μια φορά, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το μότνελινγκ, μιας και συνεργάζεται με πρακτορείο της Αθήνας και κάνει δουλειές και φωτογραφήσεις τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό!

Την Κλέλια Ανδριολάτου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, η οποία και πριν από λίγες ώρες έκανε πρεμιέρα στο Netflix. Η ίδια αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό για τον συγκεκριμένο ρόλο και καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές για την ερμηνεία της.

Στον ελεύθερό της χρόνο και παρά το πολύ αυξημένο της πρόγραμμα, εν όψει της έναρξης των γυρισμάτων για τον δέυτερο κύκλο της εμβληματικής σειράς, η Κλέλια Ανδριολάτου λατρεύει να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και να συνδυάζει την καθημερινή της γυμναστική με την βόλτα.

Έτσι έγινε και τώρα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε να κάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ημέρες. Η Κλέλια Ανδριολάτου επέλεξε να φορέσει ένα αθλητικό look σε μαύρο χρώμα, ενώ στα μαλλιά της φορούσε έναν μαύρο φιόγκο, που ταίριαζε υπέροχα με το υπόλοιπο σύνολο!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved