Αντωνά - Σοϊλέδης: Το κοινό πάρτι γενεθλίων και τα τρυφερά φιλιά - Η Survivor παρέα και ο Bo
Gossip Cam

Αντωνά - Σοϊλέδης: Το κοινό πάρτι γενεθλίων και τα τρυφερά φιλιά - Η Survivor παρέα και ο Bo

Με ένα υπέροχο πάρτι γιόρτασαν χθες το βράδυ (3/2) η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης τα γενέθλιά τους, έχοντας στο πλευρό τους καλούς φίλους. 

H Μπέττυ Μαγγίρα, o Παναγιώτης Χατζηδάκης, o Λάμπρος Κωνσταντάρας, o Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Παππά, η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Nεκτάριος Σκαμνάκης, η Λεάννα Μάρκογλου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Κώστας Πηλαδάκης και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα, ήταν εκεί για να ευχηθούν στο ευτυχισμένο ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα στους φίλους του ζευγαριού ήταν και ο Μπο ο οποίος δεν θα μπορούσε παρά να προσελκύσει πάνω του τα φωτογραφικά φλας μετά από όσα έχουν γίνει με την Καρολίνα και τη σχέση τους που τελείωσε άδοξα μετά από τα πλάνα που προβλήθηκαν από τον Άγιο Δομίνικο με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Το ζευγάρι μαζί με την παρέα του έδειξε να περνάει υπέροχα, απολαμβάνοντας την όμορφη βραδιά και γιορτάζοντας τα γενέθλιά τους τα οποία είχε την περασμένη Τρίτη η Μαρία και έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Άρης Σοϊλέδης.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved