Μακρυπούλια: Πήγε για ψώνια και είχε την καλύτερη παρέα- Οι φωτό και η έκπληξή της!
Gossip Cam

Μακρυπούλια: Πήγε για ψώνια και είχε την καλύτερη παρέα- Οι φωτό και η έκπληξή της!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα ψώνια της πριν από μερικές ημέρες, ενώ στην παρέα της είχε τον αδερφό της, Άκη, στον οποίο και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Πριν από μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Ζέτα Μακρυπούλια στο σούπερ μάρκετ, όπου είχε πάει, με σκοπό να ψωνίσει μερικά πράγματα για το σπίτι της και φυσικά είχε μαζί της την καλύτερη παρέα. Ο αδερφός της, Άκης, στον οποίο και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, πήγε μαζί της για παρέα και τους πετύχαμε μαζί. Ο Άκης μοιάζει πολύ με την Ζέτα, όπως φαίνεται και από τις κοινές τος φωτογραφίες. Έχουν ίδια μάτια αλλά και έκφραση και κάποιος θα μπορούσε να τους περάσει για δίδυμους.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ συχνά με τον αδερφό της, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 2 παιδιά με την σύζυγό του και η Ζέτα Μακρυπούλια κάθε φορά που τα βλέπει, μεταμορφώνεται σε "χαζοθεία".

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved