Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Τρυφερές στιγμές για το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο για διασκέδαση
Gossip Cam

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Τρυφερές στιγμές για το ζευγάρι σε βραδινή έξοδο για διασκέδαση

Στα καλύτερά τους φαίνεται πως είναι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης αν κρίνει κανείς από τα φωτογραφικά «κλικ» των παπαράτσι σε βραδινή τους έξοδο προσφάτως. 

Το ζευγάρι βρέθηκε στο Vox πριν από μερικά βράδια για να διασκεδάσει και να απολαύσει το πρόγραμμα και από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του εκεί, έδειξε να έχει πολύ κέφι.

Ερωτευμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, η Θοδώρα του Σασμού και ο επιχειρηματίας όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά δεν έχουν και κανέναν λόγο να παίζουν κρυφτό με τις κάμερες και τους φωτογράφους. Το αντίθετο μάλιστα αφού σε κατά καιρούς ταξίδια τους ή αποδράσεις τους εκτός Αθηνών, τούς αρέσει να ανεβάζουν φωτογραφίες τους από τις εμπειρίες που βιώνουν μαζί. Και σε όλες αυτές τις φωτογραφίες είναι το ίδιο ευτυχισμένοι και το ίδιο ερωτευμένοι.

Σε αυτή την πρόσφατη έξοδό τους, η όμορφη ηθοποιός ήταν συνεχώς στην αγκαλιά του συντρόφου της και μόνο όταν ήθελε να χορέψει τον αποχωριζόταν καθώς άναβε το κέφι εκείνη τη στιγμή.

Αξίζει να δει κανείς τις φωτογραφίες τους από τη συγκεκριμένη έξοδο για να καταλάβει ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved