Δαλάκα-Φιντιρίκος: Μετά τη φουρτούνα... ηρεμία - Οι αγκαλιές δίπλα στη θάλασσα στη Μύκονο
Gossip Cam

Δαλάκα-Φιντιρίκος: Μετά τη φουρτούνα... ηρεμία - Οι αγκαλιές δίπλα στη θάλασσα στη Μύκονο

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρξε αρκετά έντονο και δύσκολο για την Κατερίνα Δαλάκα λόγω της αποβολής της από το Survivor All Star και αντίστοιχα και για τον αγαπημένο της Δημήτρη Φιντιρίκο όμως φαίνεται πως το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω του και να προχωρήσει με αισιοδοξία. 

Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του ζευγαριού από τη Μύκονο όπου βρέθηκε πρόσφατα απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές στο νησί.

Οι δύο ερωτευμένοι βρέθηκαν στην Μύκονο για λίγες μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας μακριά από όλους και όλα και ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε σε όμορφες στιγμές τους δίπλα στο κύμα.

Σε μία άδεια παραλία, που σε λίγο καιρό από τώρα θα σφίζει από κόσμο και εκκωφαντικούς ήχους από τα beach bars, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα γνώρισαν μία άλλη Μύκονο, ένα νησί που πραγματικά έχει πολλές και μοναδικές ομορφιές.

Στα φωτογραφικά κλικ που εξασφαλίσαμε ήταν και οι δύο πολύ ήρεμοι και ευτυχισμένοι και έδειχναν να χαίρονται κάθε στιγμή τους μαζί σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν επτά χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχουν τα... πάνω και τα κάτω τους, καταλήγουν να είναι και πάλι μαζί αφού είναι πολύ ερωτευμένοι.

Δείτε παραπάνω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved