Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της Φωτεινής Δάρρα και το όνομα του γαμπρού
Gossip Cam

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κρυφό γάμο της Φωτεινής Δάρρα και το όνομα του γαμπρού

Απόλυτα επιβεβαιώνεται το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του gossip-tv για τον ξαφνικό κρυφό γάμο της Φωτεινής Δάρρα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως γράψαμε χθες η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, που κάποιοι διαβάζοντας το ρεπορτάζ μας για τον γάμο πίστεψαν -και στην συνέχεια έγραψαν- πως είναι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Το gossip-tv δεν έγραψε ποτέ το όνομα του κ. Παπαδημητρίου καθώς γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή που γράψαμε την είδηση του γάμου πως ο κ. Παπαδημητρίου δεν ήταν ο γαμπρός. Ποιός είναι λοιπόν ο σύζυγος, πια, της Φωτεινής Δάρρα;

Ο γαμπρός είναι ο Γιώργος Παπαχριστούδης διάσημος και ο ίδιος στους καλλιτεχνικούς κύκλους
καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο μουσικό, σολίστα του πιάνου, συνθέτη και ενορχηστρωτή που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του έντεχνου τραγουδιού τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος. Όπως για παράδειγμα ο Placido Domingo, η Dlulce Pontes, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα, ο Κώστας Μακεδόνας και δεκάδες άλλοι.

Έχει συνεργαστεί μάλιστα και με την Φωτεινή Δάρρα ουκ ολίγες φορές τόσο σε ηχογραφήσεις, όσο και και ζωντανές της εμφανίσεις -παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο από το 2009 γυρισμένο στην Αγία Ειρήνη στην Τουρκία, όπου είχε γίνει τότε μια συναυλία (ο κ. Παπαχριστούδης είναι ο σολίστ του πιάνου της ορχήστρας). Η σχέση του ζευγαριού ως τώρα κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό.

Ο γάμος τους έγινε στο μικρό ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στα Κουφάλια έξω από την Θεσσαλονίκη, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του γαμπρού. Με ελάχιστους καλεσμένους-μόνο στενούς συγγενείς- και σχεδόν καθόλου διακόσμηση. Στα χέρια της Φωτεινής Δάρρα η κορούλα της που βαπτίστηκε κιόλας την ίδια μέρα λίγο πριν το μυστήριο του γάμου.

Μετά τον λιτό γάμο το ζευγάρι και οι συγγενείς έφυγαν άρον άρον για το σπίτι του γαμπρού στα Κουφάλια, όπου ακολούθησε γλέντι με catering από μεγάλη εταιρεία της Θεσσαλονίκης. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv από το γάμο αλλά και το βίντεο μιας από τις δεκάδες συνεργασίες τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved