Για ποιο πράγμα η Θάλεια Ματίκα «κυνηγάει» τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη;
Gossip Cam

Για ποιο πράγμα η Θάλεια Ματίκα «κυνηγάει» τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη;

Άμα δεν ταιριάζανε, δε θα συμπεθεριάζανε λέει η σοφή παροιμία, αλλά από την άλλη... τα ετερώνυμα έλκονται! Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης "μοιράζονται" λίγες στιγμές από την καθημερινότητά τους...

Υπάρχουν επιλογές για τις οποίες μετανιώνετε;

Τάσος: «Έχω μετανιώσει για μια επιλογή έργου, στο οποίο έδωσα το βαρίδι της σκηνοθεσίας στη Θάλεια. Το ανεβάσαμε στην ταράτσα του θερινού Λαμπέτη, που επαναλειτούργησε με δική μας πρωτοβουλία. Ήταν χώρος, όπου ο κόσμος είχε συνηθίσει άλλα πράγματα. Εμείς του παρουσιάσαμε μια σάτιρα ριζοσπαστικού συγγραφέα και κακολογήθηκε η δουλειά της Θάλειας, των ηθοποιών και του ίδιου του συγγραφέα. Επίσης, τηλεοπτικά έχω κάνει κάποια πράγματα όπου -όπως είπα- δεν ήμουν καλός, γιατί είχα ανάγκη να μαζέψω χρήματα και να υλοποιήσω τα θεατρικά μου όνειρα».
Θάλεια: «Για πολλές έχω μετανιώσει, αλλά δεν θέλω να θίξω συνεργάτες. Δεν το κρίνω βάσει επιτυχίας. Θέλω την επιτυχία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χάνω την αντικειμενική μου ματιά».

Στηρίζεστε και αλληλοσυμπληρώνεστε διαρκώς. Σε τι θέματα διαφωνείτε;

Θάλεια: «Για πολλά μικρά της καθημερινότητας. Ο Τάσος δεν ενδιαφέρεται για τα μικρά, μόνο για τα μεγάλα!». (Γελάει)
Τάσος: «Κι εγώ διαφωνώ ότι δεν ενδιαφέρομαι. Ενδιαφέρομαι, αλλά σε άλλο ποσοστό». Θάλεια: «Αν δεν του φτιάξω καφέ και πρωινό, θα μείνει νηστικός».
Τάσος: «Ναι, αλλά είναι επιλογή μου και η Θάλεια νευριάζει, που θα μείνω νηστικός». Θάλεια: «Αν τον ρωτήσεις πώς πληρώνονται οι λογαριασμοί ή πώς βρίσκονται τα πράγματα στα ράφια της κουζίνας δεν ξέρει τη διαδρομή».
Τάσος: «Αν το είχα αναλάβει εγώ αυτό, θα το έχανα».
Θάλεια: «Ο Τάσος είναι αναβλητικός. Εγώ αυτό που είναι να γίνει σήμερα, θα προτιμούσα να γίνει χτες».

ΠΗΓΗ: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved