Πιο τρυφεροί από ποτέ λίγο πριν γίνουν γονείς!
Gossip Cam

Πιο τρυφεροί από ποτέ λίγο πριν γίνουν γονείς!

Από μέρα σε μέρα περιμένουν πια τον ερχομό της κόρης τους και έτσι το Πάσχα τους βρήκε εντός Αθηνών, αφού τα ταξίδια πλέον ακόμα και σε κοντινούς προορισμούς δεν επιτρέπονται. 

Σιγά που θα σκίαζε αυτό την απέραντη ευτυχία που νιώθουν περιμένοντας το πρώτο τους παιδί. Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του πια Νατάσα Σκαφίδα διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους και λάμπουν και οι δύο από χαρά.

Το ευτυχισµένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε µε πολιτικό γάµο κάτω από άκρα µυστικότητα στις 21 Μαρτίου στο δηµαρχείο Καλυβίων, παρουσία µόνο στενών φίλων και συγγενών, µετράει πια αντίστροφα για την ηµέρα που θα έρθει στον κόσµο το κοριτσάκι του , που αναμένεται να έρθει στον κόσµο στα µέσα Μαΐου.

Το Πάσχα λοιπόν το πέρασαν στην Αθήνα και εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να συναντηθούν με φίλους, όπως τον Δημήτρη Κοντόπουλο, που επίσης βρισκόταν στην Αθήνα αφού προετοιμαζόταν να φύγει για την Eurovision, όπου συμμετέχει τραγούδι του με την αποστολή της Ρωσίας.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν στην Γλυφάδα και απόλαυσαν τον καλό καιρό και το καφεδάκι τους. Το ερωτευμένο και νιόπαντρο ζευγάρι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον φίλο του και έφυγε αγκαλιά προς το αυτοκίνητό τους για να επιστρέψει στο σπίτι του στα Καλύβια. Ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε τους μέλλοντες γονείς στις πιο τρυφερές τους στιγμές. Και στην καλύτερή τους φάση. Αναμένοντας την κόρη τους! Με το καλό και με ένα πόνο που λέει και ο λαός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved