Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απολαυστικές στιγμές με τα παιδιά της στην Πάρο πριν την επιστροφή της
Gossip Cam

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απολαυστικές στιγμές με τα παιδιά της στην Πάρο πριν την επιστροφή της

Είναι μαμά τριών παιδιών, άψογη επαγγελματίας και φυσικά μια κούκλα!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν την επιστροφή της στην Αθήνα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr να περνά απολαυστικές και μοναδικές στιγμές με τις κόρες της στην παραλία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έγινε και πάλι παιδί για χάρη των κοριτσιών της παίζοντας ατέλειωτα μέσα στο νερό μαζί τους. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε λόγο για την υπέροχη σιλουέτα της, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του τρίτου της παιδιού.

«Συνηθίζεται η πείνα. Αν κόψεις το βραδινό, θα πεινάσεις τη μία μέρα, τη δεύτερη, την τρίτη, μετά από μία εβδομάδα θα συνηθίσεις… Αλλά όλο το χρόνο δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα», είχε δηλώσει η ίδια μέσα από την εκπομπή της λίγες ημέρες πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς η δίαιτα της έπιασε τόπο αφού έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια προετοιμάζει στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Happy Day» στον Alpha.

Η Σταματίνα μάλιστα τέλος Αυγούστου έκανε και την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες της και μας έδωσε μία γεύση μέσα από τα instastories που δημοσίευσε!

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved