Θοδωρής Μαραντίνης: Προπόνηση με τα… παιδιά του!
Gossip Cam

Θοδωρής Μαραντίνης: Προπόνηση με τα… παιδιά του!

Είναι λάτρης της υγιεινής ζωής και παρά το γεγονός ότι τα βραδιά του τα περνά τραγουδώντας με την μπάντα του, δεν παραλείπει ποτέ να κάνει την γυμναστική του!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Θοδωρή Μαραντίνη κατά τη διάρκεια της γυμναστικής του στο Μαρούσι και φυσικά μαζί του είχε την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τους γιους του.

Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για τα παιδιά του και τι είδους μπαμπάς είναι, είχε δηλώσει: «Είμαι αυτός που θα παίξει μαζί τους, αφού τα αγόρια είναι πιο κοντά σε μένα σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια. Γενικότερα, τα σημερινά ζευγάρια, επειδή κάνουν καριέρα και οι δύο σύντροφοι, είναι ταυτόχρονα και λίγο μαμάδες και λίγο μπαμπάδες. Αυτό συμβαίνει και με εμάς. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ κι εγώ με τα πιο πρακτικά θέματά τους. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αυστηρός, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όρια και επιμένω σε αυτά. Νομίζω ότι έχουμε βρει μια καλή ισορροπία με τη Σίσσυ στο να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε αυτούς τους ρόλους, ώστε να μην υπάρχει ποτέ απουσία». Δείτε τον

Φωτογραφίες papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved