Τα κορίτσια του «My style rocks» διασκέδασαν μαζί στη Θεσσαλονίκη
Gossip Cam

Τα κορίτσια του «My style rocks» διασκέδασαν μαζί στη Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Τούνη, Ραμόνα Βλαντή, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τζώρτζια Βαϊνά τα «έσπασαν» σε μεγάλο club της πόλης.

Το «Nhaos club» έκανε το opening party του και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να διασκεδάσει, υπό τις μουσικές του Βασίλη Τσιλιχρήστου. Εκεί, λοιπόν, βρέθηκαν και οι tv περσόνες του πρώτου κύκλου του «My style rocks», οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Η Ιωάννα Τούνη, απόλυτα sexy, με μαύρο σορτσάκι, μαύρο μπουστάκι και ασημένια ψηλά μποτάκια μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Η Ραμόνα Βλαντή επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι, κόκκινο μπλουζάκι με σκίσιμο στο μπούστο κι ένα ιδιαίτερο πανοφώρι, ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου με πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση, φόρεσε ένα μωβ φόρεμα, με κρόσια, και ένα animal print παλτό, ενώ η αλλαγή στα μαλλιά της ήταν κάτι απρόσμενο. Η Τζώρτζια Βαϊνά, από την άλλη, πιο minimal, με μωβ φόρεμα, μαύρο δερμάτινο, μαύρα δερμάτινα μποτάκια και τα μαλλιά της κάτω.

Εκεί, ωστόσο, ο φακός εντόπισε τη Μάγκι Χαραλαμπίδου, με total black look, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Έλλη Γελεβεσάκη, την Ιωάννα Μπέλλα και πολλούς ακόμη επωνύμους.

Η βραδιά είχε απόλυτα party διάθεση, όλοι διασκέδασαν με τη μουσική του Βασίλη Τσιλιχρήστου, συνομίλησαν και απόλαυσαν το opening του club.

Δείτε φωτογραφίες.

Πηγή: NDP Photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved