Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Πού βρέθηκαν; (photos)
Gossip Cam

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση – Πού βρέθηκαν; (photos)

H Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας πραγματοποίησαν κοινή δημόσια εμφάνιση και τα φωτογραφικά φλας άστραψαν.

Οι δυο τους δεν συνηθίζουν να κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις, όμως αυτήν την φορά έγινε η εξαίρεση. Οι δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν σε θεατρική παράσταση και συγκεκριμένα στην παράσταση «ΜΑΜΑ», στην οποία πρωταγωνιστούν η Ελένη Καστάνη και η Ευγενία Σαμαρά.

Βρέθηκαν στην πρώτη σειρά και παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό το έργο, ενώ δεν φάνηκαν να ενοχλούνται από την παρουσία των φωτογράφων. Έτσι, το ζευγάρι άφησε για λίγο τη μικρή του κόρη Ηλέκτρα και πραγματοποίησε έξοδο για δύο.

Η Πέγκυ Ζήνα μάλιστα είναι αρκετά θεατρόφιλη, ενώ μάλιστα είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες στο παρελθόν ότι θα σκεφτόταν να βρεθεί και εκείνη στη σκηνή κάποιου θεάτρου.

«Πρόταση δεν μου έχει γίνει επισήμως. Το αγαπώ το θέατρο και δεν αποκλείω κάποια στιγμή να βρεθώ στο θεατρικό σανίδι απ΄ όπου και ξεκίνησα», είχε πει.

Δείτε τους στις ακόλουθες φωτογραφίες.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας;

Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Μάρτα Μπαρσελό μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της "ευτυχίας στο σπίτι", που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved