Ο Αντίνοος Αλμπάνης φέρνει πίσω τον Αύγουστο με μια άκρως αισθησιακή φωτογραφία
Η ψευδαίσθηση του Αυγούστου μέσα από τον φακό του Αντίνοου Αλμπάνη.
Μια άκρως καλοκαιρινή και νοσταλγική ανάρτηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ο δημοφιλής ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.
Δήμος Αναστασιάδης: Πήρε το μικρόφωνο στο πάρτι μετά τη βάφτιση των γιων του και τραγούδησε

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ο καλλιτέχνης ποζάρει χωρίς μπλούζα, φορώντας μια ανοιχτόχρωμη βερμούδα, ενώ κρατά ένα φλιτζάνι καφέ μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον. Το βλέμμα του, στραμμένο μακριά από τον φακό, αποπνέει μια διάχυτη μελαγχολία και στοχαστικότητα.
Ωστόσο, πέρα από την υψηλή αισθητική της εικόνας, τις εντυπώσεις έκλεψε η λεζάντα με την οποία επέλεξε να τη συνοδεύσει. Με διάθεση φιλοσοφική και έντονα ρομαντική, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη «γλυκιά αφέλεια της καλοκαιρινής αυτοπεποίθησης, εκείνης που μας έκανε να πιστεύουμε ότι η ζωή μας είχε επιτέλους μπει σε μια σειρά, ενώ απλώς είχε μπει Αύγουστος».
Η ανάρτηση αυτή λειτουργεί ως ένας ύμνος στη θερινή ραστώνη, αλλά και στην αναπόφευκτη προσγείωση που φέρνει το φθινόπωρο. Ο Αντίνοος Αλμπάνης κατάφερε να αποτυπώσει με απόλυτη ακρίβεια τη συλλογική νοσταλγία για τις ημέρες της ξεγνοιασιάς.
