Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη με στυλ που παίρνει δεκάρι (photos)
Gossip Cam

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη με στυλ που παίρνει δεκάρι (photos)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι με μια βαλίτσα στο χέρι λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Έτσι, ο φωτογραφικό φακός την «τσάκωσε» κατά την άφιξή της και το ντύσιμό της ήταν άρτιο και κατάλληλο για την πρωινή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να κινηθεί στο λευκό χρώμα, αφού το τζιν της, το πουκάμισό της αλλά και τα παπούτσια της ήταν σε αυτόν τον τόνο. Μόνο η τσάντα της και το τζάκετ της ήταν σε μαύρο χρώμα, ωστόσο έδεναν σωστά με το όλο look.

Η Ειρήνη, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, παραμένει σε άψογη σιλουέτα, καθώς η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή είναι αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς της.

Πρόσφατα, η φήμη περί επανασύνδεσης με τον Κώστα Πηλαδάκη φούντωσαν, όμως εκείνη απάντησε στους δημοσιογράφους βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

«Δεν έχω κάτι να αναφερθώ, γιατί θα έπρεπε να αναφέρομαι συνέχεια σε ό,τι γράφεται. Και εγώ ξαφνιάστηκα. Δεν έχω κάτι να πω, νομίζω πως ο χρόνος όλα τα δείχνει. Με πειράζει αν λέγεται και γράφεται κάτι που δεν ισχύει, αλλά το έχω αποδεχτεί αυτό το κομμάτι στη ζωή μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε τόσο έντονους ρυθμούς που δεν ξέρω αν μπορώ να προλάβω και τα προσωπικά»!

Στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ θα δείτε όλο το σύνολό της, ενώ τα παπούτσια της πραγματικά κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved