MasterChef-Χρήστος Μπάρκας: Κορίτσια, ο «Κρατς» είναι πιο ωραίος από κοντά! (photos)
Gossip Cam

MasterChef-Χρήστος Μπάρκας: Κορίτσια, ο «Κρατς» είναι πιο ωραίος από κοντά! (photos)

MasterChef: Ο Χρήστος Μπάρκας ο οποίος έγινε γνωστός και ως... «Κρατς» λόγω του πολύ αστείου διαλόγου που είχε με τον Πάνο Ιωαννίδη στην αρχή του παιχνιδιού, πήρε το... βάπτισμα του πυρός στους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι που τον εντόπισαν στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο 33χρονος από τα Ιωάννινα ο οποίος μέχρι πριν μπει στο ριάλιτι μαγειρικής εργαζόταν ως μάγειρας σε παιδικό σταθμό στην ιδιαίτερη πατρίδα του, μετά το τέλος του παιχνιδιού βρέθηκε για λίγο κοντά στους αγαπημένους του ανθρώπους στον τόπο του αλλά επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει αν σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του ως μάγειρας εδώ μιας και μετά την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε προφανώς οι προτάσεις για συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές.

Ο ίδιος πάντως παραμένει στην Αθήνα και προφανώς εξετάζει κάθε πρόταση που έχει δεχτεί με σκοπό να καταστρώσει το μέλλον του. Μέχρι να καταλήξει σε αποφάσεις, ο γνωστός σεφ αρέσκεται σε βόλτες στο κέντρο της Αθήνας μαζί με μία φίλη του η οποία προφανώς και έχει αναλάβει τον ρόλο της ξεναγού προκειμένου να μάθει τα... κατατόπια στην πρωτεύουσα.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε ξέγνοιαστες βόλτες με την παρέα του. Μαζί με τη φίλη του περπάτησαν για αρκετή ώρα σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και μάλιστα δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να μπουν και σε μαγαζιά για να κάνει κάτι ψώνια που ήθελε ο Χρήστος.

Όσοι τον είδαν ανάμεσά τους μόνο τα καλύτερα λόγια είχαν να πουν για εκείνον καθώς ο ίδιος φρόντισε με την ταπεινότητά του και τον ήρεμο χαρακτήρα του να κερδίσει τους τηλεθεατές. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι εκφράσεις θαυμασμού από κοπέλες που τον αναγνώριζαν με τον ίδιο να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κόσμος τού έδειχνε με τόσο όμορφο τρόπο την αγάπη του. Γιατί η αλήθεια είναι ότι... κορίτσια, ο Χρήστος είναι πιο ωραίος από κοντά από ό,τι στην οθόνη!

Για του λόγου το αληθές δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved