Σπάνια δημόσια εμφάνιση για ερωτευμένο ζευγάρι - Δεν κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον (photos)
Gossip Cam

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για ερωτευμένο ζευγάρι - Δεν κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον (photos)

Είναι μαζί και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, ενώ δεν κρύβονται και πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις τελευταίως, όπως τώρα όπου επέλεξαν το θέατρο Άλσος και την παράσταση «Το δικό μας σινεμά».

Εκείνη είναι ηθοποιός πλέον, η οποία ξεκίνησε ως τηλεπαρουσιάστρια και έχει στο ενεργητικό της αρκετά τηλεοπτικά projects και παραστάσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Εκείνος είναι θεατρικός παραγωγός, ενώ η πρώτη τους επαφή και επικοινωνία είχε γίνει σε παράσταση που έκανε ο ίδιος την παραγωγή.

Παρόλο που στην αρχή ήταν κι οι δυο τους συγκρατημένοι και φειδωλοί με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούσαν, πλέον είναι εντελώς απενοχοποιημένοι κι έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η προσωπική τους ζωή θα λαμβάνει αναπόφευκτα έκθεση.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες επέλεξαν να μην καθίσουν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα βρίσκεται σε μια ηλικία που για πολλές γυναίκες είναι η κατάλληλη για τον ερχομό ενός παιδιού, με την ίδια να έχει δηλώσει σχετικά με αυτό:

«Είμαι 34, σε μια ηλικία που το θέμα της οικογένειας αντικειμενικά παίζει στο κεφάλι σου, γιατί ο χρόνος παίζει πλέον ρόλο στη ζωή σου. Είτε η απάντηση είναι “ναι, θέλω να κάνω παιδιά” είτε είναι “όχι, δεν θέλω να κάνω οικογένεια”, το θέμα είναι ότι αρχίζεις να το σκέφτεσαι.

Βρίσκομαι στο “ίσως, δεν ξέρω”. Δεν νιώθω έτοιμη αυτή τη στιγμή, για προσωπικούς λόγους και δαίμονες. Αλλά φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα χτυπήσει το καμπανάκι. Πιστεύω για τις γυναίκες το καμπανάκι είναι ο χρόνος. Είναι νομοτελειακό. Μπορείς να κάνεις παιδί μέχρι ένα σημείο, αλλιώς το παίρνεις απόφαση ότι δεν κάνεις ή πας σε μια άλλη επιλογή. Δεν θέλω, όμως, να σου πω ότι φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μια ηλικία χωρίς οικογένεια».

Δείτε για ποιους πρόκειται στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved