Κουρκούλης-Κελεκίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους! Πού πήγαν και «έλιωσαν» στο γέλιο;
Gossip Cam

Κουρκούλης-Κελεκίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τα παιδιά τους! Πού πήγαν και «έλιωσαν» στο γέλιο;

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου σπάνια κάνουν βραδινές εξόδους, ειδικά από τότε που απέκτησαν παιδιά! Να, όμως, που βρήκαν λίγο χρόνο για να τον αφιερώσουν στην προσωπική τους ψυχαγωγία! 

Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, πέρασαν τέλεια! Το ζευγάρι, για το οποίο τόσα πολλά έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια -μία τούς χωρίζουν, μία τους θέλουν πάλι μαζί- έκανε βραδινή έξοδο με τα παιδιά του στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, πήγαν να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την κωμωδία που ανεβάζει ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο τραγουδιστές αλλά και τα παιδιά τους, να έχουν... λιώσει στο γέλιο με τα όσα έβλεπαν να εξελίσσονται στη σκηνή του θεάτρου.

Λίγο αργότερα, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με όσα είχαν παρακολουθήσει και έχοντας γελάσει πολύ, οι δυο τους μαζί με τον γιο και την κόρη τους βρέθηκαν στα καμαρίνια για να μιλήσουν με τον πρωταγωνιστή αλλά και τη σύζυγό του και να τους δώσουν τα συγχαρητήριά τους για την πολύ καλή δουλειά τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι πόζαρε και για τον φακό, κρατώντας σφιχτά ο ένας τον άλλον από το χέρι. Δείτε στην γκάλερι που ακολουθεί φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βραδινή τους έξοδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved